Renovation House on Kars
       
     
04 (3).jpg
       
     
4_0000.jpg
       
     
4 zunaj_0012.jpg
       
     
4_0001.jpg
       
     
4_0006.jpg
       
     
04 (2).jpg
       
     
04 (1).jpg
       
     
04 (7).jpg
       
     
Renovation House on Kars
       
     
Renovation House on Kars

Client: private
Location: Kopriva na Krasu
Project: 2016, preliminary design for floor renovation and the interiors

The renovation of an older monumentally protected Karst house demands the preservation of the old building elements to the greatest extent possible. The living spaces are arranged in three floors - in a partially buried cellar, ground floor, and attic. The bedroom in the basement, through the former entrance to the basement, opens into a part of the yard on the south side of the building, gaining the necessary lighting. The most dominant element of the renovated interior is a new wooden staircase and its parametric wooden curtain connecting all three floors.

04 (3).jpg
       
     
4_0000.jpg
       
     
4 zunaj_0012.jpg
       
     
4_0001.jpg
       
     
4_0006.jpg
       
     
04 (2).jpg
       
     
04 (1).jpg
       
     
04 (7).jpg